Ηράκλειο: Ο “θερμόαιμος” κρεοπώλης επιτέθηκε με μπαλτά σε πολίτη!- Η καταγγελία του θύματος στο Candiadoc

Για μια νέα επίθεση σε βάρος πολίτη, καταγγέλλεται ο γνωστός κρεοπώλης του Ηρακλείου που ήταν “πρωταγωνιστής” σε επεισόδια τόσο σε βάρος πελάτη του όσο και εργαζομένων του.

Δείτε επίσης: Απίστευτο περιστατικό με ξυλοδαρμό σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου

Νέα καταγγελία για τον κρεοπώλη: “Με πλαστή υπογραφή με σταμάτησε από τη δουλειά, μόλις έμαθε ότι είμαι έγκυος”!

Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου: Δεν είναι μέλος μας ο κρεοπώλης που επιτέθηκε σε πελάτη

Ηράκλειο: Χτύπησε πάλι ο κρεοπώλης- Μετά τον ξυλοδαρμό πελάτη, την απόλυση εγκύου, επίθεση σε πρώην εργαζόμενό του!

Αυτή τη φορά επιτέθηκε με μπαλτά (!) σε βάρος αδερφού πρώην εργαζομένου του! Το νέο περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, έξω από το κατάστημά του.

Διαβάστε τι γράφει στο Candiadoc ο άνθρωπος που δέχτηκε την επίθεση (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας):

Θέλω να καταγγείλω ένα περιστατικό που έγινε χθες στις 21/12/21 και ώρα 20:30 το βράδυ στην 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο Κρήτης στο γνωστό κρεοπωλείο που ο ιδιοκτήτης έχει ξυλοκοπήσει πελάτη και έχει επιτεθεί σε πρώην υπάλληλο του…

Χθες το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία  που έκανε ο γνωστός κρεοπώλης στον αδερφό μου, που τυχαίνει να είναι ο πρώην υπάλληλος στον οποίο επιτέθηκε  με το μαχαίρι, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον για εμένα προσωπικά και για τα παιδιά μου με κατάρες και απειλές για την σωματική τους ακεραιότητα λέγοντας του ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά μου… Το  απόγευμα που ενημερώθηκα για το συμβάν πήγα από το μαγαζί του και πάρκαρα  στην είσοδο. Χωρίς να προλάβω να κατέβω από το αυτοκίνητο για να πάω να του ζητήσω τον λόγο που απειλεί την οικογένεια μου σαν άνθρωπος προς άνθρωπο, με είδε ότι σταμάτησα  και έτρεξε από το βάθος του μαγαζιού κρατώντας στο χέρι του ένα μπαλτά τον οποίο πρόλαβε η υπάλληλος του ταμείου και του το πήρε από τα χέρια!  Ο κρεοπώλης βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει να βρίζει και να απειλεί. Πήγε μάλιστα να μου επιτεθεί μέσα από το ανοικτό παράθυρο του αμαξιού και  συγχρόνως μια κοπέλα από το προσωπικό που είχε τότε μιλήσει και για τον ξυλοδαρμό του ανθρώπου,  άρχισε να μου χτυπάει το αυτοκίνητο και να με βρίζει! Το υπόλοιπό  προσωπικό τον τράβηξε στο  εσωτερικό του μαγαζιού, αλλά εκείνος συνέχισε φωνάζοντας “ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΣ”, ανέβηκε επάνω στην βιτρίνα των κρεάτων προσπαθώντας να περάσει από την έξω πλευρά του μαγαζιού για να φύγει από τα χέρια των εργαζομένων που τον κρατούσαν.

 Η υπάλληλος που με έβριζε και χτυπούσε το αυτοκίνητο ξαναμπήκε μέσα παίρνοντας στα χέρια της τον μπαλτά  για να μου επιτεθεί μάλλον. Τότε εγώ από τον φόβο της σωματικής μου ακεραιότητας ότι θα μου επιτεθεί,  έφυγα. Την ώρα που έφευγα άκουσα ότι καλούσαν την αστυνομία και έτσι από τον φόβο μου που την έβλεπα να κρατάει τον μπαλτά παραλίγο να  τρακάρω με ένα λεωφορείο.

Σταμάτησα παρακάτω στο διπλανό μίνι μάρκετ περιμένοντας να έρθει η αστυνομία  για να μου πει τον λόγο που απειλεί την οικογένεια μου χωρίς να του έχω κάνει κάτι εγώ προσωπικά. Περνώντας η ώρα και χωρίς να έχει εμφανιστεί η αστυνομία έφυγα για να μην έρθει προς το μίνι μάρκετ και μου επιτεθεί ξανα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί